Atunci când oferi o floare sau un aranjament floral ştii că primitorul va dori să păstreze acest cadou cât mai mult timp. Florile prin farmecul lor aparte vor fi mereu acele cadouri care impresionează, dar care odată cu trecerea timpului se ofilesc, neputând fi ţinute în viaţă mai mult de 14 zile.

Dacă sunteţi în căutarea unei idei de cadou, care să rămână mult mai mult timp în atenţia persoanei dragi, poate ar trebui să încercaţi un trandafir criogenat. Acest cadou este ideal deoarece dintre toate variantele, este singurul care rezistă o perioadă lungă de timp, undeva între 5 şi 20 de ani.
Dacă vă întrebaţi cum este posibil acest lucru, haide-ţi să vedem ce este de fapt un trandafir criogenat?
Aceştia sunt trandafiri naturali, care odată îngheţaţi, îşi păstrează aspectul natural şi au marele avantaj că nu se ofilesc. Datorită fragilităţii sale, asemenea  unui trandafir tăiat, riscând să îşi piardă petelele foarte uşor, la o simplă atingere, trandafirii criogenaţi sunt proteiaţi de o cupolă de sticlă transparentă.
Aceşti rezistă în orice mediu până la aproximativ 25 de ani, fără a-şi modifica aspectul. Sunt ideali pentru a fi oferiţi cadou, deoarece nu necesită îngrijire, iar ulterior pot fi folosiţi în interirul locuinţei în crearea de alte aranjamente florare, sau ca simplu decor.
Preţurile acestor minunăţii florale depind în cea mai mare parte de dimensiunea trandafirului, astfel o floare de circa 8 cm poate ajunge la preţul de 70 de lei sau la sume care depăşesc cu puţin 100 de lei. O investiţie minimă, putem spune ,de care cineva cu siguranţă se va bucura un timp îndelungat.
Trandafirii criogenaţi, în acest moment, nu sunt foarte cunoscuţi, nedevenind încă un trend în ţara noastră, dar apariţia acestora pe piaţa florală începe să prindă un adevărat avans. În acest moment, aceste flori pot fi achiziţionate mai mult din mediul online, dar şi în unele florări fizice, mai puţine la număr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Atelier Floral Online | aranjamente florale, trandafiri criogenati in Bragadiru, Bucuresti - livrare