Metoda prin care s-a reuşit menţinerea acestetora, atât ca aspect natural, cât şi ca longevitate, este criogenarea. Criogenarea este de fapt, procesul de îngheţare treptat , realizat cu o aparatură specială, a florilor la o temperatură de -55 de grade, într-o perioadă de aproximativ 3 săptămâni.

Datorită faptului că prin criogenare, trandafirii îşi păstrează aspectul natural şi sensibilitatea, aceşti au nevoie de o protecţie specială, pentru a nu îşi pierde petalele şi pentru a nu fi rupţi, de aceea trandafirii sunt protejaţi de cupole sau globuri de sticlă transparentă.

Menţinerea acestor flori o perioadă cât mai lungă de timp, nu dă foarte mari bătăi de cap. Pentru a nu le altera aspectul natural, trebuie o mare atenţie, în special în alegerea locului de amplasare a acestora. Trandafirii criogenaţi nu se recomandă a fi aşezaţi în bătăile directe ale razelor solare, deoarece, acestea pot duce la decolorarea petalelor sau a pierderii intensităţii culorii. De asemenea, cupola de sticlă, de care sunt protejaţi, are rolul de a-i proteja de depunerea prafului şi a umidităţii din aer, de aceea este indicat, să fie păstraţi în modul de ambalare achiziţionat.
Trandafirii criogenţi pot fi un cadou aproape pentru orice ocazie. Indiferent că doriţi să impresionaţi pe cineva cu ocazia zilei de naştere, doriţi să vă arătaţi sentimentele, sau căutaţi un simbol pentru a vă arata aprecierea şi mulţumirea, sau doar doriţi să oferiţi un dar de casă nouă, aceste aranjamente florale, atât de simple şi naturale sunt cadoul ideal.
Achiziţionarea acestora este posibilă atât din mediul online, în magazinele virtuale de profil sau chiar din florăriile fizice existente în oraşe. Preţurile acestora diferă în funcţie de dimensiunea trandafirului, variind între sume care uneori depăşesc 70 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© Atelier Floral Online | aranjamente florale, trandafiri criogenati in Bragadiru, Bucuresti - livrare